POLEDNÍ MENU

POLÉVKY
Bramborová polévka s houbami (1,7,9)
32,-
 
HLAVNÍ JÍDLA 
Při kombinaci s polévkou malý domácí dezert zdarma
Plněné kynuté knedlíky borůvkami, podávané s tvarohem (1,3,7)
99,00 Kč
180g Krůtí steak na barevném pepři s hranolkami (7)
129,00 Kč
 
TIP ŠÉFKUCHAŘE
180g Plněná vepřová panenka sušenými rajčaty a česnekem s grilovanou zeleninou 
169,00 Kč
 
ZELENINOVÉ SALÁTY
Míchaný zeleninový salát se šunkou a hermelínem (7)
99,00 Kč
Malé saláty: míchaný, rajčatový, okurkový
32,00 Kč
 
STÁLÁ TÝDENNÍ NABÍDKA
180g Pečené telecí maso s hříbkovou omáčkou a pečenými bramborami (7)
159,00 Kč
 
PIZZA
Pizza se slaninou a rukolou s rajčatovým základem s mozzarellou (1,7)
Pizza s cuketou a krevetami se smetanovým základem s mozzarellou (1,2,7)
119,00 Kč
Pizza Mix - šunka, salám, žampiony (1,7)
Šunková  /  Salámová  /  Žampionová  /  Sýrová  (1,7)
105,00 Kč
 
 
DEZERT
Jahodové pusinky Pavlova (1,3,7) 
49,00 Kč

 

Pátek 20. 4. 2018

Menu 1

- Kč ,-

200g Kachní stehno na pomerančích a víně se šťouchanými batáty


Menu 2

- Kč ,-

180g Smažený vepřový řízek s vídeňským salátem

Hledáme kuchaře

Do našeho týmu hledáme kuchaře s velkým pracovním nasazením,

která/ý zná a bravurně ovládá přípravu středomořské, italské i české kuchyně,

nebojí se učit novým věcem či se nebojí učit druhé.  

Jsi-li to Ty, ozvi si nám na 

603 836 169 nebo na klimova@slavojvysehrad.cz. 

Těšíme se na Tebe!

MALBEC WORLD DAY

Oslavte s námi již 8. ročník Světového dne odrůdy vína Malbec.

Speciální menu pro týden od 16. – 22. dubna 2018

 

Předkrm

Ve víně marinovaný kozí sýr, podávaný s karamelizovanou hruškou 

 

Hlavní chod

150g Malbec burger se steakem z argentinského vysokého roštěnce,

s uzenou omáčkou a chorizem, servírovaný s domácími hranolky