Polední menu

Úterý 22. 1. 2019

POLÉVKY
Pórková polévka s vejci (3,7,9)
Frankfurtská polévka (1,7,9)
35,00 Kč
 
HLAVNÍ JÍDLA 
Vegetariánský bufet 
119,00 Kč
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím a cibulkou (1,3,7,9)
109,00 Kč
Yellow Amarillo - 150g Kuřecí nudličky se žlutým chilli, vejci, smetanou a jasmínovou rýží (1,3,7)
109,00 Kč
100g Gnocchi s lososem, špenátem, česnekem a citrónem (1,3,4,7,9)
135,00 Kč
 
TIP ŠÉFKUCHAŘE
200g Grilovaná vepřová krkovice, podávaná s bazalkovým zelím a pečenými bramborami (7,9)
149,00 Kč
 
ZELENINOVÉ SALÁTY
Vegetariánský bufet 
119,00 Kč
Malé saláty: míchaný, rajčatový, okurkový
35,00 Kč
 
STÁLÁ TÝDENNÍ NABÍDKA
Grilovaný hermelín s brusinkami a vařenými bramborami (7)
109,00 Kč
 
PIZZA
Pizza Quattro formaggi s kuřecím masem (1,7)
Pizza Chilli - anglická slanina, feferonky chilli, červená cibule, sugo a mozzarella (1,7) 
129,00 Kč
Pizza Mix - šunka, salám, žampiony (1,7)
Šunková  /  Salámová  /  Žampionová  /  Sýrová (1,7)
105,00 Kč
 
DEZERT
Flan caramel Casero (3,7)
59,00 Kč

 

Úterý 22. 1. 2019

Menu 1

- Kč ,-

Vegetariánský bufet


Menu 2

- Kč ,-

Yellow Amarillo - 150g Kuřecí nudličky se žlutým chilli, vejci, smetanou a jasmínovou rýží 

Hledáme kolegy

Do našeho týmu hledáme nové kolegyně/kolegy

na pozici kuchař. 

 

Více informací Vám poskytne Miroslava Klímová,

tel. 603 836 169, klimova@slavojvysehrad.cz 

Speciální nabídka

Předkrm

Peruánské ceviche – 150g Treska a krevety naložené v limetkové šťávě se zázvorem, česnekem, chilli, kukuřicí a koriandrem, podávané s batáty 

 

Hlavní chod

 200g Mořský ďas, treska, krevety, mušle, kalamárové kroužky

a brambory, připravované v rybí omáčce 

 

Dezert

Španělský Flan casero se šťávou z limetek