RYBY/FISH

 

500g Čerstvé slávky se šalotkou, řapíkatým celerem, bílým vínem, 250,00 Kč
máslem, petrželovou natí a rozpečenou bagetkou (1,3,7,9,14)  
Fresh mussels with shallots, celery, white wine, butter, parsley   
and toasted baguette  
   
   
200g Losos v sezamové krustě, se salátkem z fenyklu, koriandru 280,00 Kč
a pomeranče (3,4)  
Salmon in sesame crust with salad from fennel, coriander and orange   
   
   
150g Olihně na grilu plněné špenátem s ricottou  285,00 Kč
a rozpečenou bagetkou (1,7,14)  
Grilled squid stuffed with spinach, Ricotta and toasted baguette  
   
   
150g Krevety alla Puttanesca, s kapary, rajčaty, pálivou paprikou,  275,00 Kč
černými olivami a rozpečenou bagetkou (1,2)  
Tiger praws with capers, tomatoes, hot peppers, black olives and toasted baguette  
   
   
180g Filety z grilovaného mořského vlka, s pěnou z červené řepy,  370,00 Kč
podávané na špenátovém rizotu (4,7,9)   
Grilled sea bass wit beetroat foam, served on spinach risotto  
   
   
350g Grilovaný mořský vlk na salátovém lůžku, z rukoly, polníčku,  450,00 Kč
cherry rajčátek, papriky a manga (4)  
Grilled sea bass with salad from rocket, lamb's lettuce, cherry tomatoes,   
pepper and mango  
   
   
150g Chobotnice Pil – Pil v horkém olivovém oleji s česnekem, chilli,  520,00 Kč
s čerstvou petrželkou a rozpečenou bagetkou (1,7,14)  
Pil – Pil octopus in hot olive oil with garlic, chilli and with fresh parsley  
and toasted baguette  

 

Pátek 17. 5. 2019

Menu 1

- Kč ,-
Rajská polévka s bazalkovým pestem (7,9)
Rizoto Pomodoro 
 

 


Menu 2

- Kč ,-

Telecí vývar s nudličkami 

100g Gnocchi s hovězí svíčkovou, žampiony a parmezánem 

Hledáme kolegy

 

Do našeho pracovního týmu hledáme hledáme servírku či číšníka.

Režim krátky / dlouhý týden.

 

 

Více informací Vám poskytne Miroslava Klímová,

tel. 603 836 169, klimova@slavojvysehrad.cz

Speciální nabídka

 

Předkrm

50g Salát Nicoise s chobotnicí, vařenými bramborami, fazolkami, červenou cibulkou, vejcem, olivami, polníčkem a rukolou

 

Hlavní chod 

300g Vepřová kotleta s kostí Tomahawk, omáčkou Portobello a hranolky

 

Dezert 

Teplé taštičky plněné marmeládou z jahod a višní s jogurtem