RYBY/FISH

 

500g Čerstvé slávky se šalotkou, řapíkatým celerem, bílým vínem, 250,00 Kč
máslem, petrželovou natí a rozpečenou bagetkou (1,3,7,9,14)  
Fresh mussels with shallots, celery, white wine, butter, parsley   
and toasted baguette  
   
   
200g Losos v sezamové krustě, se salátkem z fenyklu, koriandru 280,00 Kč
a pomeranče (3,4)  
Salmon in sesame crust with salad from fennel, coriander and orange   
   
   
150g Olihně na grilu plněné špenátem s ricottou  285,00 Kč
a rozpečenou bagetkou (1,7,14)  
Grilled squid stuffed with spinach, Ricotta and toasted baguette  
   
   
150g Krevety alla Puttanesca, s kapary, rajčaty, pálivou paprikou,  275,00 Kč
černými olivami a rozpečenou bagetkou (1,2)  
Tiger praws with capers, tomatoes, hot peppers, black olives and toasted baguette  
   
   
180g Filety z grilovaného mořského vlka, s pěnou z červené řepy,  370,00 Kč
podávané na špenátovém rizotu (4,7,9)   
Grilled sea bass wit beetroat foam, served on spinach risotto  
   
   
350g Grilovaný mořský vlk na salátovém lůžku, z rukoly, polníčku,  450,00 Kč
cherry rajčátek, papriky a manga (4)  
Grilled sea bass with salad from rocket, lamb's lettuce, cherry tomatoes,   
pepper and mango  
   
   
150g Chobotnice Pil – Pil v horkém olivovém oleji s česnekem, chilli,  520,00 Kč
s čerstvou petrželkou a rozpečenou bagetkou (1,7,14)  
Pil – Pil octopus in hot olive oil with garlic, chilli and with fresh parsley  
and toasted baguette  

 

Úterý 22. 5. 2018

Menu 1

- Kč ,-

Vegetarianský bufet

 


Menu 2

- Kč ,-

120g Telecí ragů s bramborovými gnocchi a parmezánem

Hledáme kuchaře

Do našeho týmu hledáme kuchaře s velkým pracovním nasazením,

která/ý zná a bravurně ovládá přípravu středomořské, italské i české kuchyně,

nebojí se učit novým věcem či se nebojí učit druhé.  

Také hledáme pizzaře.

Jsi-li to Ty, ozvi si nám na 

603 836 169 nebo na klimova@slavojvysehrad.cz. 

Těšíme se na Tebe! 

Speciální nabídka tohoto týdne

 

200g Grilovaný klokaní steak s pepřovou omáčkou,  plněnými grilovanými žampiony se sýrem,

podávaný s opečenými bramborami

 

K jídlu doporučujeme

 

France Selection, 70% Merlot / 30% Syrah 2012, sběr Francie, výroba Hort Znojmo