MASO/MEAT

 

250g Grilovaný kuřecí steak s grilovanou zeleninou, 190,00 Kč
podávaný s mátovo-jogurtovým dipem (7)  
Grilled chickem steak with grilled vegetables, served   
with mint-yogurt dip  
   
   
200g Pečené telecí maso s kořenovou zeleninou a rozmarýnovými  220,00 Kč
pečenými bramborami (7,9)  
Baked veal meat with root vegetables and rosemary baked potatoes  
   
   
250g Grilovaná vepřová panenka, marinovaná v barevném pepři, 295,00 Kč
s liškovou omáčkou a pečenými rozmarýnovými bramborami (1,7,9)  
Grilled pork tenderloin, marinated in pepper, with chanterelles   
mushrooms sauce and rosemary baked potatoes  
   
   
250g Grilovaný hovězí steak s domácími bylinkovými hranolky,  490,00 Kč
grilovaným kukuřičným klasem a omáčkou z barevného pepře (7,9)  
Grilled beef steak with homemade herbs french fries, grilled corncob  
and colored pepper souce                                                                               
   
   
250g Grilovaný hovězí steak s chřestem a omáčkou z pečených  550,00 Kč
paprik a česneku, podávaný s bramborou vařenou ve slupce (7)  
Grilled beef steak with asparagus and sauce of roasted peppers   
and garlic, served with jacket potatoes  

 

Úterý 22. 1. 2019

Menu 1

- Kč ,-

Vegetariánský bufet


Menu 2

- Kč ,-

Yellow Amarillo - 150g Kuřecí nudličky se žlutým chilli, vejci, smetanou a jasmínovou rýží 

Hledáme kolegy

Do našeho týmu hledáme nové kolegyně/kolegy

na pozici kuchař. 

 

Více informací Vám poskytne Miroslava Klímová,

tel. 603 836 169, klimova@slavojvysehrad.cz 

Speciální nabídka

Předkrm

Peruánské ceviche – 150g Treska a krevety naložené v limetkové šťávě se zázvorem, česnekem, chilli, kukuřicí a koriandrem, podávané s batáty 

 

Hlavní chod

 200g Mořský ďas, treska, krevety, mušle, kalamárové kroužky

a brambory, připravované v rybí omáčce 

 

Dezert

Španělský Flan casero se šťávou z limetek