Valentýnské menu

Předkrm 

80g Carpaccio z tuňáka, bazalkové pesto, kapary, řeřicha 

 

Hlavní chod 

250g Vepřová panenka marinovaná v bylinkách, zelené fazolky, slanina a šťouchané brambory 

250g Kachní prsa, omáčka z lesního ovoce, růžičková kapusta, batátové pyré 

 

 

 

Předkrm / Apettizer

 

80g Carpaccio z tuňáka, bazalkové pesto, kapary, řeřicha (4,8)

Carpaccio tuna, basil pesto, capers, watercress

180 Kč

 

Hlavní chod / Main course

 

250g Vepřová panenka marinovaná v bylinkách, zelené fazolky, slanina a šťouchané brambory (7)

Pork tenderloin marinated in herbs, beans, bacon and mashed potatoes

270 Kč

 

250g Kachní prsa, omáčka z lesního ovoce, růžičková kapusta, batátové pyré (7)

Duck breasts with f orrest fruit sauce, Brussels sprout, sweet potatoes purée

270 Kč

 

Dezert / Dessert

 

Čokoládový dort s chilli, mořskou solí, šlehačkou a jahodou (3,7)

Chocolate cake with chilli, sea salt, whiped cream and strawberry

79 Kč

 

Ravioli z ananasu s medovým mascarpone a omáčkou z lesních plodů (7)

Ravioli of pineapple with honey mascarpone and forrest fruit sauce

79 Kč

 

Cena za menu (předkrm, hlavní chod a dezert

Price per menu (starter, main course and dessert)

475 Kč

 

 

Pátek 15. 2. 2019

Menu 1

- Kč ,-

220g Kuřecí prso "Supreme" s baby karotkou a hráškem 


Menu 2

- Kč ,-

100g Caesar salát s kuřecím masem 

Hledáme kolegu/kolegyni na pozici číšníka/servírky

Více informací Vám poskytne Miroslava Klímová,

tel. 603 836 169, klimova@slavojvysehrad.cz 

Valentýnské menu

Předkrm 

80g Carpaccio z tuňáka, bazalkové pesto, kapary, řeřicha 

 

Hlavní chod 

250g Vepřová panenka marinovaná v bylinkách, zelené fazolky, slanina a šťouchané brambory 

250g Kachní prsa, omáčka z lesního ovoce, růžičková kapusta, batátové pyré