Speciální nabídka

 

Speciální nabídka se pro Vás připravuje.

 

 

Carpaccio z čerstvých fíků a kozího sýru, dochucené omáčkou z pomerančového freshe (7)

 

Carpaccio of fresh figs and goat cheese, topped with a sauce of orange fresh

 

145,-Kč

 

 

180g Filet z mořského vlka, podávaný s teplým salátkem z brambor, citrusů, bylinek, kapar a jedlých květů (4,7)

 

180g Fillet of sea bass, served with warm salad of potatoes, citrus, herbs, capers and edible flowers

 

199,-Kč

 

 

Fondán z bílé čokolády se šlehačkou (1,3,7)

 

White chocolate fondant with cream

 

89,-Kč

 

 

 

*******************

 

 

 

Bohemia Sekt Rosé Brut

0,75l / 520,- Kč 

0,1l / 75,- Kč

 

Pátek 20. 4. 2018

Menu 1

- Kč ,-

200g Kachní stehno na pomerančích a víně se šťouchanými batáty


Menu 2

- Kč ,-

180g Smažený vepřový řízek s vídeňským salátem

Hledáme kuchaře

Do našeho týmu hledáme kuchaře s velkým pracovním nasazením,

která/ý zná a bravurně ovládá přípravu středomořské, italské i české kuchyně,

nebojí se učit novým věcem či se nebojí učit druhé.  

Jsi-li to Ty, ozvi si nám na 

603 836 169 nebo na klimova@slavojvysehrad.cz. 

Těšíme se na Tebe!

MALBEC WORLD DAY

Oslavte s námi již 8. ročník Světového dne odrůdy vína Malbec.

Speciální menu pro týden od 16. – 22. dubna 2018

 

Předkrm

Ve víně marinovaný kozí sýr, podávaný s karamelizovanou hruškou 

 

Hlavní chod

150g Malbec burger se steakem z argentinského vysokého roštěnce,

s uzenou omáčkou a chorizem, servírovaný s domácími hranolky