Speciální nabídka

 

Tento týden se můžete těšit na Valentýnskou speciální nabídku.

 

A také maďarské speciality ve středeční polední nabídce.

 

 

14. 2. 2017

 

formou degustačního 4-chodového menu / Tasting 4-course menu

 

Přípitek / Welcome drink

 

0,15l Bohemia Sekt Rosé Brut

 

Předkrm / Starters

 

Carpaccio z čerstvých fíků a kozího sýru, dochucené omáčkou z pomerančového freshe

Carpaccio of fresh figs and goat cheese, topped with a sauce of orange freshes

 

 

Polévka / Soup

 

Batátový krém se slaninovým chipsem

Sweet potato soup with bacon chips

 

 

Hlavní chod / Main course (na výběr / choice)

 

Surf & Turf – grilované špízy z hovězí svíčkové a tygřích krevet, podávaný s domácími hranolky

a pikantní omáčkou z pečených paprik

Surf and turf - grilled skewers of beef tenderloin and tiger prawns, served with home fries

and spicy sauce of roasted peppers

 

nebo / or

 

Filet z mořského vlka, podávaný s teplým salátkem z brambor, citrusů, bylinek, kapar a jedlých květů

Fillet of sea bass, served with warm salad of potatoes, citrus, herbs, capers and edible flowers

 

Dezert / Dessert

Fondán z bílé čokolády s borůvkovou pěnou a čerstvou mátou

White chocolate fondant with blueberry mousse and fresh mint

 

 

Cena za celé menu pro 1 osobu  / Price per person for

 

590,- Kč

Pátek 17. 8. 2018

Menu 1

- Kč ,-

150g Kuřecí maso po čínsku s rýžovými nudlemi 


Menu 2

- Kč ,-

Paela s mořskými plody

Hledáme nové kolegyně/kolegy do našeho týmu.

Do našeho týmu hledáme nové kolegyně/kolegy

na pozici kuchař. 

 

Více informací Vám poskytne Miroslava Klímová,

tel. 603 836 169, klimova@slavojvysehrad.cz 

Speciální nabídka tohoto týdne

 

80g Tatarák z tuňáka sashimi s chilli červenou cibulkou a koriandrem, podávaný na okurkovém terčíku 

 

250g Hovězí cheeseburger Jalapeňos - čedar, pálivé papričky Jalapeňos, karamelizová cibulka, římský salát, čerstvé rajče, dijonská majonéze a smažené bramborové mřížky  

 

K jídlu doporučujeme

španělská vína z vinařství Harys