Speciální nabídka

 

Tento týden se můžete těšit na Valentýnskou speciální nabídku.

 

A také maďarské speciality ve středeční polední nabídce.

 

 

14. 2. 2017

 

formou degustačního 4-chodového menu / Tasting 4-course menu

 

Přípitek / Welcome drink

 

0,15l Bohemia Sekt Rosé Brut

 

Předkrm / Starters

 

Carpaccio z čerstvých fíků a kozího sýru, dochucené omáčkou z pomerančového freshe

Carpaccio of fresh figs and goat cheese, topped with a sauce of orange freshes

 

 

Polévka / Soup

 

Batátový krém se slaninovým chipsem

Sweet potato soup with bacon chips

 

 

Hlavní chod / Main course (na výběr / choice)

 

Surf & Turf – grilované špízy z hovězí svíčkové a tygřích krevet, podávaný s domácími hranolky

a pikantní omáčkou z pečených paprik

Surf and turf - grilled skewers of beef tenderloin and tiger prawns, served with home fries

and spicy sauce of roasted peppers

 

nebo / or

 

Filet z mořského vlka, podávaný s teplým salátkem z brambor, citrusů, bylinek, kapar a jedlých květů

Fillet of sea bass, served with warm salad of potatoes, citrus, herbs, capers and edible flowers

 

Dezert / Dessert

Fondán z bílé čokolády s borůvkovou pěnou a čerstvou mátou

White chocolate fondant with blueberry mousse and fresh mint

 

 

Cena za celé menu pro 1 osobu  / Price per person for

 

590,- Kč

Pátek 20. 4. 2018

Menu 1

- Kč ,-

200g Kachní stehno na pomerančích a víně se šťouchanými batáty


Menu 2

- Kč ,-

180g Smažený vepřový řízek s vídeňským salátem

Hledáme kuchaře

Do našeho týmu hledáme kuchaře s velkým pracovním nasazením,

která/ý zná a bravurně ovládá přípravu středomořské, italské i české kuchyně,

nebojí se učit novým věcem či se nebojí učit druhé.  

Jsi-li to Ty, ozvi si nám na 

603 836 169 nebo na klimova@slavojvysehrad.cz. 

Těšíme se na Tebe!

MALBEC WORLD DAY

Oslavte s námi již 8. ročník Světového dne odrůdy vína Malbec.

Speciální menu pro týden od 16. – 22. dubna 2018

 

Předkrm

Ve víně marinovaný kozí sýr, podávaný s karamelizovanou hruškou 

 

Hlavní chod

150g Malbec burger se steakem z argentinského vysokého roštěnce,

s uzenou omáčkou a chorizem, servírovaný s domácími hranolky