Uzavřená restaurace

 

Vážení hosté,

 

v sobotu 15. září od 15:00

bude restaurace uzavřena.

 

Děkujeme za pochopení.

 

Váš tým Arrosto Ristorante.

Požadujeme:

Hlavní kuchař/kuchařka: praxe na podobné pozici v oboru min. 3 roky, vyučení v oboru výhodou, znalost mezinárodní i české kuchyně. Zodpovídá za provoz a vedení kuchyně v proběhu své směny, zajišťuje objednávky, inventury, připravuje menu apod.

Druhý kuchař/ka: praxe na podobné pozici v oboru min. 1 rok, vyučení v oboru výhodou, znalost mezinárodní i české kuchyně. Zajišťuje úkoly pod vedením hlavního kuchaře, stará se o přípravu studené kuchyně - předkrmů, salátů, dezertů, teplé kuchyně: příprava polévek, omáček apod.  

 

Oceníme u svých kolegů spolehlivost, flexibilitu, zodpovědnost, pracovitost, poctivost, smysl pro humor, týmovou práci a odolnost vůči špatné náladě a stresu. 

 

Nabízíme:

pracovní dobu krátký/dlouhý týden (Po-Pá od 9-22:30 hodin, So-Ne od 10:30-22:30 hodin), přátelský kolektiv, osobní přístup rodinného vedení restaurace, které upřednostňuje kvalitu a rovný a osobní přístup, dobré pracovní ohodnocení ve smluveném termínu, včetně možnosti záloh, po zaučení v práci a týmu další finanční ohodnocení v podobě provize z tržby, individuálních odměn a poskytnutí dalších benefitů.

 

Pondělí 19. 11. 2018

Menu 1

- Kč ,-

120g Roastbeef na špagetách Aglio olio e peperoncino 


Menu 2

- Kč ,-

180g Pečené telecí maso s kořenovou zeleninou a pečenými bramborami

Hledáme kolegy

 

Do našeho týmu hledáme kuchařku/kuchaře a servírku/číšníka. 

 

Máš-li zájem u nás pracovat, ozvi si nám na 

603 836 169 nebo na klimova@slavojvysehrad.cz. 

 

Těšíme se na Tebe!

Svatomartinské menu

Předkrm 

Paštika z husích jater s pečenými hruškami a rozpečenou bagetkou 

Polévka 

Husí kaldoun se zeleninou, játrovými knedlíčky a nudličkami

Hlavní jídlo 

450g Konfitované husí stehýnko s červeným zelím,podávané s domácím montrealským knedlíkem

Dezert 

Palačinka se skořicovo-jablečným džemem a šlehaným tvarohem