Hledáme servírky a číšníky na směnný provoz i na pravidelnou výpomoc přes obědy

Arrosto Ristorante hledá do svého pracovního týmu servírku/číšníka

na výpomoc přes obědy (od Po-Pá od 10-14 hodin) i směnný provoz (krátký/dlouhý týden).

V případě Vašeho zájmu nás kontaktujte na tel. čísle 603 836 169 či na e-mailové adrese klimova@slavojvysehrad.cz. 

Restaurace nabízí mezinárodní kuchyni, italské speciality, pizzy, ryby, mořské plody, široký výběr mas i českou kuchyni v poledním menu. Disponuje cca 160 místy. 

Uvítáme novou kolegyni či kolegu s velkým pracovním nasazením, optimismem, přátelskou/přátelského v pracovním kolektivu, s chutí učit se novým věcem, se zájmem pracovat v rodinné restauraci nejen na přechodnou dobu. 
Požadujeme: 
vyučení v oboru, případně odbornou doložitelnou praxi min. 2 roky v restauraci s podobným provozem,
zájem o rozvoj vlastních dovedností a znalostí,
znalost AJ na komunikativní úrovni, znalost dalšího cizího jazyka vítán,
profesionální příjemné vystupování,
spolehlivost, flexibilitu, zodpovědnost a pracovitost, 
Nabízíme: 
pracovní dobu krátký/dlouhý týden, přátelský kolektiv, odpovídající platové ohodnocení vč. dalších benefitů, osobní přístup rodinného vedení restaurace. 
Nástup možný ihned.
V případě Vašeho zájmu nám prosím zašlete svůj životopis. 
Těšíme se na Vás.

 

Pátek 20. 4. 2018

Menu 1

- Kč ,-

200g Kachní stehno na pomerančích a víně se šťouchanými batáty


Menu 2

- Kč ,-

180g Smažený vepřový řízek s vídeňským salátem

Hledáme kuchaře

Do našeho týmu hledáme kuchaře s velkým pracovním nasazením,

která/ý zná a bravurně ovládá přípravu středomořské, italské i české kuchyně,

nebojí se učit novým věcem či se nebojí učit druhé.  

Jsi-li to Ty, ozvi si nám na 

603 836 169 nebo na klimova@slavojvysehrad.cz. 

Těšíme se na Tebe!

MALBEC WORLD DAY

Oslavte s námi již 8. ročník Světového dne odrůdy vína Malbec.

Speciální menu pro týden od 16. – 22. dubna 2018

 

Předkrm

Ve víně marinovaný kozí sýr, podávaný s karamelizovanou hruškou 

 

Hlavní chod

150g Malbec burger se steakem z argentinského vysokého roštěnce,

s uzenou omáčkou a chorizem, servírovaný s domácími hranolky