Hledáme kuchaře

Do našeho týmu hledáme kuchaře s velkým pracovním nasazením,

která/ý zná a bravurně ovládá přípravu středomořské, italské i české kuchyně,

nebojí se učit novým věcem či se nebojí učit druhé.  

Jsi-li to Ty, ozvi si nám na 

603 836 169 nebo na klimova@slavojvysehrad.cz. 

Těšíme se na Tebe!

Hlavní kuchař/ka

Požadujeme:

Praxe na podobné pozici v oboru min. 3 roky, vyučení v oboru výhodou, znalost mezinárodní i české kuchyně.

Zodpovídá za provoz a vedení kuchyně v proběhu své směny, zajišťuje objednávky, inventury, připravuje menu apod.

 

Druhý kuchař/ka

Praxe na podobné pozici v oboru min. 1 rok anebo absolvent vyučený v oboru, znalost mezinárodní i české kuchyně.

Zajišťuje úkoly pod vedením hlavního kuchaře, stará se o přípravu studené kuchyně - předkrmů, salátů, dezertů, teplé kuchyně: příprava polévek, omáček apod.  

 

Oceníme u svých kolegů spolehlivost, flexibilitu, zodpovědnost, pracovitost, poctivost, smysl pro humor, týmovou práci a odolnost vůči špatné náladě a stresu. 

 

Nabízíme:

pracovní dobu krátký/dlouhý týden (Po-Pá od 9-22:30 hodin, So-Ne od 10:30-22:30 hodin)

přátelský kolektiv, osobní přístup rodinného vedení restaurace, které upřednostňuje kvalitu a rovný a osobní přístup

dobré pracovní ohodnocení ve smluveném termínu, včetně možnosti záloh

po zaučení v práci a týmu další finanční ohodnocení v podobě provize z tržby, individuálních odměn a poskytnutí dalších benefitů.

 

 

 

Pátek 15. 2. 2019

Menu 1

- Kč ,-

220g Kuřecí prso "Supreme" s baby karotkou a hráškem 


Menu 2

- Kč ,-

100g Caesar salát s kuřecím masem 

Hledáme kolegu/kolegyni na pozici číšníka/servírky

Více informací Vám poskytne Miroslava Klímová,

tel. 603 836 169, klimova@slavojvysehrad.cz 

Valentýnské menu

Předkrm 

80g Carpaccio z tuňáka, bazalkové pesto, kapary, řeřicha 

 

Hlavní chod 

250g Vepřová panenka marinovaná v bylinkách, zelené fazolky, slanina a šťouchané brambory 

250g Kachní prsa, omáčka z lesního ovoce, růžičková kapusta, batátové pyré