Hledáme kuchaře

Do našeho týmu hledáme kuchaře s velkým pracovním nasazením,

která/ý zná a bravurně ovládá přípravu středomořské, italské i české kuchyně,

nebojí se učit novým věcem či se nebojí učit druhé.  

Jsi-li to Ty, ozvi si nám na 

603 836 169 nebo na klimova@slavojvysehrad.cz. 

Těšíme se na Tebe!

Hlavní kuchař/ka

Požadujeme:

Praxe na podobné pozici v oboru min. 3 roky, vyučení v oboru výhodou, znalost mezinárodní i české kuchyně.

Zodpovídá za provoz a vedení kuchyně v proběhu své směny, zajišťuje objednávky, inventury, připravuje menu apod.

 

Druhý kuchař/ka

Praxe na podobné pozici v oboru min. 1 rok anebo absolvent vyučený v oboru, znalost mezinárodní i české kuchyně.

Zajišťuje úkoly pod vedením hlavního kuchaře, stará se o přípravu studené kuchyně - předkrmů, salátů, dezertů, teplé kuchyně: příprava polévek, omáček apod.  

 

Oceníme u svých kolegů spolehlivost, flexibilitu, zodpovědnost, pracovitost, poctivost, smysl pro humor, týmovou práci a odolnost vůči špatné náladě a stresu. 

 

Nabízíme:

pracovní dobu krátký/dlouhý týden (Po-Pá od 9-22:30 hodin, So-Ne od 10:30-22:30 hodin)

přátelský kolektiv, osobní přístup rodinného vedení restaurace, které upřednostňuje kvalitu a rovný a osobní přístup

dobré pracovní ohodnocení ve smluveném termínu, včetně možnosti záloh

po zaučení v práci a týmu další finanční ohodnocení v podobě provize z tržby, individuálních odměn a poskytnutí dalších benefitů.

 

 

 

Pondělí 19. 11. 2018

Menu 1

- Kč ,-

120g Roastbeef na špagetách Aglio olio e peperoncino 


Menu 2

- Kč ,-

180g Pečené telecí maso s kořenovou zeleninou a pečenými bramborami

Hledáme kolegy

 

Do našeho týmu hledáme kuchařku/kuchaře a servírku/číšníka. 

 

Máš-li zájem u nás pracovat, ozvi si nám na 

603 836 169 nebo na klimova@slavojvysehrad.cz. 

 

Těšíme se na Tebe!

Svatomartinské menu

Předkrm 

Paštika z husích jater s pečenými hruškami a rozpečenou bagetkou 

Polévka 

Husí kaldoun se zeleninou, játrovými knedlíčky a nudličkami

Hlavní jídlo 

450g Konfitované husí stehýnko s červeným zelím,podávané s domácím montrealským knedlíkem

Dezert 

Palačinka se skořicovo-jablečným džemem a šlehaným tvarohem