Hledáme druhého kuchaře, pizzaře a servírky a číšníky na pravidelnou výpomoc přes obědy a akce

Do našeho týmu hledáme nové kolegy s velkým pracovním nasazením,

kteří znají a bravurně ovládají svou profesi, popř. s menšími zkušenostmi jsou velmi motivováni se učit novým věcem.  

Jsi-li to Ty, ozvi si nám na 

603 836 169 nebo na klimova@slavojvysehrad.cz. 

Těšíme se na Tebe!

Do našeho týmu hledáme nové kolegy s velkým pracovním nasazením, kteří znají a bravurně ovládají svou profesi, popř. disponují menšími zkušenostmi a jsou velmi motivováni se učit novým věcem. 

Hledáme: 
* Druhý kuchař/kuchařka by měl/a ovládat přípravu studené kuchyně: přípravu předkrmů, salátů, dezertů, teplou kuchyni: přípravu polévek, omáček, znát základy české kuchyně a být "pravou rukou" hlavního kuchaře. 

* Pizzař: příprava a výroba pizz, pečiva, výroba čerstvých těstovin 

Požadujeme:

zkušenost a praxi v restauraci podobného provozu, popř. doložitelnou praxi při studii, spolehlivost, flexibilitu, zodpovědnost, pracovitost, poctivost, smysl pro humor, týmovou práci a odolnost vůči špatné náladě a stresu. 

Nabízíme:

pracovní dobu krátký/dlouhý týden (Po-Pá od 9-22:30 hodin, So-Ne od 10:30-22:30 hodin), přátelský kolektiv, osobní přístup rodinného vedení restaurace, které upřednostňuje kvalitu a rovný a osobní přístup, dobré pracovní ohodnocení ve smluveném termínu, včetně možnosti záloh, po zaučení v práci a týmu další finanční ohodnocení v podobě provize z tržby, individuálních odměn a poskytnutí dalších benefitů.

 

* Brigádníky na plac: debaras, obsluha, práce na baru. 

Pátek 17. 5. 2019

Menu 1

- Kč ,-
Rajská polévka s bazalkovým pestem (7,9)
Rizoto Pomodoro 
 

 


Menu 2

- Kč ,-

Telecí vývar s nudličkami 

100g Gnocchi s hovězí svíčkovou, žampiony a parmezánem 

Hledáme kolegy

 

Do našeho pracovního týmu hledáme hledáme servírku či číšníka.

Režim krátky / dlouhý týden.

 

 

Více informací Vám poskytne Miroslava Klímová,

tel. 603 836 169, klimova@slavojvysehrad.cz

Speciální nabídka

 

Předkrm

50g Salát Nicoise s chobotnicí, vařenými bramborami, fazolkami, červenou cibulkou, vejcem, olivami, polníčkem a rukolou

 

Hlavní chod 

300g Vepřová kotleta s kostí Tomahawk, omáčkou Portobello a hranolky

 

Dezert 

Teplé taštičky plněné marmeládou z jahod a višní s jogurtem