Do našeho týmu hledáme kuchaře/kuchařky

Do našeho týmu hledáme nové kolegyně/kolegy

na pozici kuchař. 

 

Více informací Vám poskytne Miroslava Klímová,

tel. 603 836 169, klimova@slavojvysehrad.cz 

Požadujeme:

Hlavní kuchař/kuchařka: praxe na podobné pozici v oboru min. 3 roky, vyučení v oboru výhodou, znalost mezinárodní i české kuchyně. Zodpovídá za provoz a vedení kuchyně v proběhu své směny, zajišťuje objednávky, inventury, připravuje menu apod.

Druhý kuchař/ka: praxe na podobné pozici v oboru min. 1 rok, vyučení v oboru výhodou, znalost mezinárodní i české kuchyně. Zajišťuje úkoly pod vedením hlavního kuchaře, stará se o přípravu studené kuchyně - předkrmů, salátů, dezertů, teplé kuchyně: příprava polévek, omáček apod.  

 

Oceníme u svých kolegů spolehlivost, flexibilitu, zodpovědnost, pracovitost, poctivost, smysl pro humor, týmovou práci a odolnost vůči špatné náladě a stresu. 

 

Nabízíme:

pracovní dobu krátký/dlouhý týden (Po-Pá od 9-22:30 hodin, So-Ne od 10:30-22:30 hodin), přátelský kolektiv, osobní přístup rodinného vedení restaurace, které upřednostňuje kvalitu a rovný a osobní přístup, dobré pracovní ohodnocení ve smluveném termínu, včetně možnosti záloh, po zaučení v práci a týmu další finanční ohodnocení v podobě provize z tržby, individuálních odměn a poskytnutí dalších benefitů.

Pátek 20. 4. 2018

Menu 1

- Kč ,-

200g Kachní stehno na pomerančích a víně se šťouchanými batáty


Menu 2

- Kč ,-

180g Smažený vepřový řízek s vídeňským salátem

Hledáme kuchaře

Do našeho týmu hledáme kuchaře s velkým pracovním nasazením,

která/ý zná a bravurně ovládá přípravu středomořské, italské i české kuchyně,

nebojí se učit novým věcem či se nebojí učit druhé.  

Jsi-li to Ty, ozvi si nám na 

603 836 169 nebo na klimova@slavojvysehrad.cz. 

Těšíme se na Tebe!

MALBEC WORLD DAY

Oslavte s námi již 8. ročník Světového dne odrůdy vína Malbec.

Speciální menu pro týden od 16. – 22. dubna 2018

 

Předkrm

Ve víně marinovaný kozí sýr, podávaný s karamelizovanou hruškou 

 

Hlavní chod

150g Malbec burger se steakem z argentinského vysokého roštěnce,

s uzenou omáčkou a chorizem, servírovaný s domácími hranolky