Do našeho týmu hledáme kuchaře/kuchařky

Do našeho týmu hledáme nové kolegyně/kolegy

na pozici kuchař. 

 

Více informací Vám poskytne Miroslava Klímová,

tel. 603 836 169, klimova@slavojvysehrad.cz 

Požadujeme:

Hlavní kuchař/kuchařka: praxe na podobné pozici v oboru min. 3 roky, vyučení v oboru výhodou, znalost mezinárodní i české kuchyně. Zodpovídá za provoz a vedení kuchyně v proběhu své směny, zajišťuje objednávky, inventury, připravuje menu apod.

Druhý kuchař/ka: praxe na podobné pozici v oboru min. 1 rok, vyučení v oboru výhodou, znalost mezinárodní i české kuchyně. Zajišťuje úkoly pod vedením hlavního kuchaře, stará se o přípravu studené kuchyně - předkrmů, salátů, dezertů, teplé kuchyně: příprava polévek, omáček apod.  

 

Oceníme u svých kolegů spolehlivost, flexibilitu, zodpovědnost, pracovitost, poctivost, smysl pro humor, týmovou práci a odolnost vůči špatné náladě a stresu. 

 

Nabízíme:

pracovní dobu krátký/dlouhý týden (Po-Pá od 9-22:30 hodin, So-Ne od 10:30-22:30 hodin), přátelský kolektiv, osobní přístup rodinného vedení restaurace, které upřednostňuje kvalitu a rovný a osobní přístup, dobré pracovní ohodnocení ve smluveném termínu, včetně možnosti záloh, po zaučení v práci a týmu další finanční ohodnocení v podobě provize z tržby, individuálních odměn a poskytnutí dalších benefitů.

Čtvrtek 16. 11. 2017

Menu 1

- Kč ,-

Rizoto Frutti di mare 


Menu 2

- Kč ,-

Španělský ptáček ve vlastní šťávě s dušenou rýží 

Hledáme kolegu/kolegyni na pozici číšníka/servírky

Do našeho týmu hledáme nové kolegyně/kolegy

na pozici číšník na směnu krátký/dlouhý týden. 

 

Více informací Vám poskytne Miroslava Klímová,

tel. 603 836 169, klimova@slavojvysehrad.cz 

Svatomartinská husa a víno v Arrosto Ristorante

11. listopadu přijel Svatý Martin. 


Sice nedovezl sněhovou nabídku (díkybohu), ale my na jeho příchod připravili 
Svatomartinskou husu, paštiku, kaldon a lívance. 
A samozřejmě Svatomartinské víno od Kubíka či mladé víno z vinařství Lahover. 

 

Přijdte ochutnat celý příští týden!